Een prachtige donatie ontvangen!

10 mei 2022 09:28

Kringloopwinkel Lokaal 2 in Oud-Beijerland moest onlangs helaas de deuren sluiten. Zij hebben in het verleden al eens een mooie donatie gedaan aan Zomerkind. Ook nu werden wij hier weer voor benaderd. Vorige maand mochten wij het prachtige bedrag van €17.500,- in ontvangst nemen. Wij zijn de heer Van Dongen en alle vrijwilligers van Lokaal 2 ontzettend dankbaar! 

Met deze donatie kunnen wij veel wensen realiseren die wij al langere tijd hadden voor onze kinderen en jongeren. Er zijn een aantal materialen aangeschaft vanuit de projecten voor beweging, voeding en onderwijs. Zo komt er onder andere een nieuwe douchebrandcard, zodat alle kinderen en jongeren weer op een comfortabele manier verzorgd kunnen worden. Ook hebben wij een grotere maat schommel kunnen kopen (zie foto) en iPads voor zowel het KDC als het OC. Naast materialen van de Kentaa pagina zijn er ook andere materialen aangeschaft die al langere tijd op het wensenlijstje stonden.

Al deze mooie aankopen bieden weer nieuwe mogelijkheden voor onze kinderen en jongeren! Maar er blijft altijd iets te wensen over… en daarvoor kunnen wij nog steeds alle steun gebruiken. Op deze pagina leest u wat er nog nodig is. U kunt ervoor kiezen om een donatie te doen aan één campagne (bijzonder in beweging, voeding of onderwijs) of een algemene donatie aan Stichting Zomerkind. Met beide maakt u ons heel erg blij!